Kom og vær med!

Tilmeld dig et eller flere af vore mange danse-tilbud.

Topklasse-undervisning og de bedste fester.

Workshops med internationale navne.

 

HOLDBESKRIVELSER SOMMER 2023

 

Cubansk salsa for letøvede 1

Undervisning på letøvet-niveau henvender sig til elever, der har gennemgået mindst én sæsons undervisning på begynderniveau eller tilsvarende*. Det forventes således at basistrin- og figurer beherskes ved sæsonstart. Dertil bør man have udviklet en vis fortrolighed med salsaens kropsarbejde og stiltræk. Nyt stof, såvel som kendt, vil blive kombineret med yderligere fordybelse i kropsarbejde, timing og styling i dansen.

  • En begyndersæson svarer til mindst 10 sammenhængende undervisningsgange af 70 minutters varighed, eller at man har deltaget i ”Fra begynder til letøvet på 2 dage-workshopsene”.

 

Cubansk salsa for letøvede 2

På letøvet 2 forventes der, at salsaens grundlæggende trinvariationer og figurer ligger på rygraden. Dertil bør man have udviklet en vis fortrolighed med salsaens kropsarbejde og stiltræk. Nyt stof, såvel som kendt, vil blive kombineret med yderligere fordybelse i kropsarbejde, timing og styling i dansen.

 

Cubansk salsa – pardans og body work - for letøvede

På dette hold vil der blive kræset særligt om kropsarbejde i cubansk salsa (torso, hofte, tråd m.v.) samt leg og udstråling også inden for fx cubansk mambo og rumba.

Partnerwork i salsa danner grundkernen for holdforløbet. Det forudsættes således, at man ved sæsonstart allerede kender til grundvariationer, rytme m.v. i cubansk salsa. Så er man nemlig klar til at ”nørde” yderligere med body work, timing og musikalitet.

 

Cubansk salsa – pardans og styling - for øvede

Dette hold er for elever, som er klar til at danse med på højeste salsaniveau hos Salsaclave. Partnerwork i salsa danner grundkernen for holdforløbet, mens der sideløbende vil være fokus på ”styling” – dvs. de forskellige muligheder for at drysse lækkert foot- og bodywork hen over grundtrin og variationer. I samklang med dette vil der blive arbejdet med rumba og afro.

Forudsætningen ved sæsonstart er således, at man allerede er velbevandret i såvel partnerarbejde som bodywork, så man er klar til at lege yderligere med improvisation, variationer, timing og musikalitet.


Zouk for letøvede

Dette hold er for letøvede zoukdansere. Dvs. at det forventes, at man ved sæsonstart allerede har tjek på de grundlæggende bevægelsesmønstre, trin og timing inden for den lækre, brasilianske zouk. I løbet af sæsonen vil repertoiret af figurer samt kendskab til teknik- og kropsarbejde blive udvidet og finpudset, således at dansen bliver endnu flottere både funktionelt og visuelt.


Zouk for øvede/hardcore

Dette hold er for MEGET øvede zoukdansere! Deltagelse kræver, at man er parat til at prøve kræfter med højeste zouk-niveau i Aarhus. Det er en forudsætning, at man ved sæsonstart ikke er i tvivl om vigtige bevægelsesmønstre, trin og timing samt har opbygget en god fornemmelse for musikalitet/ leg med rytmerne.

Det forventes desuden at man ved sæsonstart har opbygget grundlæggende teknik og viden inden for headmovements, ”roasted chicken, tilted turns” etc.

Er du i tvivl om kendskab til det beskrevne? Så henvises til zouk for letøvede, hvor der også nok skal komme masser af fede moves og udfordringer.   

HUSK: Et hold bliver ikke federe af, at det er højt niveau – det bliver bare sværere.

Bachata for improvers/letøvede

Dette hold er for improvers/letøvede bachatadansere! Dvs. at det forventes, at man ved sæsonstart allerede har tjek på de grundlæggende bevægelsesmønstre, trin og timing inden for den sensuelle, bløde bachata. I løbet af sæsonen vil repertoiret af figurer samt kendskab til teknik- og kropsarbejde blive udvidet og finpudset, således at dansen bliver endnu flottere både funktionelt og visuelt.

Bachata for letøvede/øvede

Ved sæsonstart forventes det, at man allerede er godt velbevandret i såvel partnerwork som bodywork inden for bachata. Der vil på dette hold være særligt fokus på udvidede figurer og trinkombinationer herunder udfordrende kropsarbejde, styling og musicalitet.

Kizomba for letøvede/øvede

Dette hold er for de dansere, der har danset Kizomba på minimum letøvet niveau. Dvs. at du har god forståelse for grundtrin og figurer, og har helt styr på fatningen. I løbet af kurset vil du lære nye tekniske trin og forskellige bevægelseskombinationer. Vi vil arbejde med musikalitet, forbindelsen i din dans og til din partner, styling og din holdning mens du danser.

Tarraxa (kizomba body work) open level

På dette hold er kropskontrol tilsat attitude og udstråling gennemgående nøgleord. Teknikker og bevægelser vi blive gennemgået og afprøvet både med og uden partner. Der arbejdes således med at udvikle viden og teknikker inden for kizomba, som vil gøre dig til ”en stjerne på et dansegulv” til ethvert dansearrangement.