Kom og vær med!

Tilmeld dig et eller flere af vore mange danse-tilbud.

Topklasse-undervisning og de bedste fester.

Workshops med internationale navne.

 

HOLDBESKRIVELSER EFTERÅR 2024

Kontakt Sofie Bøye fra Salsaclave hvis du har tvivlsspørgsmål om holdenes niveau:
Sofies e-mailadresse: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

HOLDBESKRIVELSER, 10-UGERS SÆSONEN:

Cubansk salsa for begyndere:

Undervisning på begynderniveau henvender sig til elever, der har ingen eller meget lidt erfaring med salsa.
Det vil sige, at har man kun prøvet salsa til ”drop in” workshops og lignende nogle gange, er dette stadigvæk det rette hold at melde sig til.
Der vil i løbet af sæsonen blive undervist i salsaens grundtrin og enkle variationer over disse.
De mest grundlæggende figurer inden for pardansen vil også blive gennemgået og øvet sæsonen igennem.
Der vil typisk i opvarmningen blive taget hul på det kropsarbejde, der kendetegner salsaens stil.
En grundlæggende forståelse for salsaens rytme vil blive opøvet her.

Cubansk salsa for letøvede 1:

Undervisning på letøvet-niveau henvender sig til elever, der har gennemgået mindst én sæsons undervisning på begynderniveau eller tilsvarende*.
Det forventes således at basistrin- og figurer beherskes ved sæsonstart. Dertil bør man have udviklet en vis fortrolighed med salsaens kropsarbejde og stiltræk.
Nyt stof, såvel som kendt, vil blive kombineret med yderligere fordybelse i kropsarbejde, timing og styling i dansen.

* En begyndersæson svarer til mindst 10 sammenhængende undervisningsgange af 70 minutters varighed.

Cubansk salsa for letøvede 2:

På letøvet 2 forventes der, at salsaens grundlæggende trinvariationer og figurer ligger på rygraden.
Dertil bør man have udviklet en vis fortrolighed med salsaens kropsarbejde og stiltræk.
Nyt stof, såvel som kendt, vil blive kombineret med yderligere fordybelse i kropsarbejde, timing og styling i dansen.

Salsa bodywork og teknik for øvede:

På dette hold arbejder vi med dansernes grundlæggende teknik som fundament for at udtrykke os igennem musikken.
Vi kommer i løbet af sæsonen til at have fokus på både grundlæggende bevægelser samt det individuelle udtryk og ”styling”.
Du bliver introduceret for forskellige former for rytmer blandt andet rumba, afro, son og andre cubanske danse.
Holdet er for dig, der ønsker at forbedre dit niveau ved at skifte fokus fra “hvad” du gør til “hvordan” du gør og herigennem styrke din forbindelse til musikken og din partner.

Cubansk salsa - Cubansk salsa – teknik i partnerarbejdet - for øvede:

Dette hold er for elever, som er klar til at danse med på højeste salsaniveau hos Salsaclave.
Teknisk viden danner grundkernen for holdforløbet, hvilket vil blive trænet i partnerarbejdet.
Forudsætningen ved sæsonstart er, at man allerede er velbevandret i såvel partnerarbejde, trin og kropsarbejde, så man er klar til at få finpudset sin tekniske viden.

Kizomba for begyndere:

Dette hold henvender sig til dansere, der har lidt eller ingen erfaring med kizomba.
Vi giver dig her grundstenene til at kunne bygge din kizomba teknik op, så du kan komme ud og danse lækkert på dansegulvet.
Vores stil er kizomba fusion, hvor man blander kizomba med de nye tendenser i miljøet. Der vil være en god blanding af øvelser i føring, teknik og connection.
Dette hold er således for dig, der ønsker en grundig introduktion til dansen kizomba.

Kizomba for letøvede:

Dette hold henvender sig til dansere der har godt kendskab til grundtrinene i kizomba og ønsker at tage sin kizomba til det næste niveau.
Vi bygger oven på grundtrinene med lækre trin og fede kombinationer, som kan overføres og bruges direkte på dansegulvet.
Fokus er på following og leading, samt at videreudvikle dine trin med tips og tricks. Vi vil bl.a. gå i dybden med openings, hesitation og blokeringer.
Dette hold er således til dig, der har styr på dine kizombagrundtrin og ønsker at dygtiggøre dig og tage det næste skridt.

Bachata for begyndere:

Bachataholdet for begyndere henvender sig til elever, som har lidt eller ingen kendskab til den salsafamiliære og meget populære salsateksdans, bachata.
Der vil i løbet af sæsonen blive undervist i trin, figurer og musikforståelse i forhold til genren samt et generelt fokus på ”leading/following”, så man hurtigt kan udvikle sig og få dansegulvet til at gløde.

Bachata for improvers/letøvede:

Dette hold er for improvers/letøvede bachatadansere!
Dvs. at det forventes, at man ved sæsonstart allerede har tjek på de grundlæggende bevægelsesmønstre, trin og timing inden for den sensuelle, bløde bachata.
I løbet af sæsonen vil repertoiret af figurer samt kendskab til teknik- og kropsarbejde blive udvidet og finpudset, således at dansen bliver endnu flottere både funktionelt og visuelt.

Bachata for letøvede/øvede:

På disse hold forventes det, at man ved sæsonstart allerede har tjek på de grundlæggende bevægelsesmønstre, trin og timing inden for den sensuelle, bløde bachata.
Der vil i løbet af sæsonen blive undervist i udvidede trin- og figurkombinationer samt timing, leg og styling med det gennemgående fokus at kombinere sikker teknik med flot udstråling, musikalitet og stil.

Zouk for begyndere:

Zouk for begyndere henvender sig til elever, som har lidt eller ingen kendskab til den superlækre og stærkt voksende pardans ”zouk”.
I løbet af sæsonen vil der blive undervist i variationer, trin og musikforståelse inden for zouk samtidig med, at der vil hvile et generelt fokus på ”leading/following” (at følge og lade sig føre), så man hurtigt kan udvikle sig og få danseglæden til at stige.

Zouk for letøvede:

Dette hold er for letøvede zoukdansere. Dvs. at det forventes, at man ved sæsonstart allerede har tjek på de grundlæggende bevægelsesmønstre, trin og timing inden for den lækre, brasilianske zouk – som eksempelvis ”boomerang”. I løbet af sæsonen vil repertoiret af figurer samt kendskab til teknik- og kropsarbejde blive udvidet og finpudset, således at dansen bliver endnu flottere både funktionelt og visuelt.

Zouk for øvede:

Dette hold er for øvede zoukdansere!
Det er således en forudsætning, at man ved sæsonstart har fuldt tjek på vigtige bevægelsesmønstre, trin og timing i zouk plus et godt, grundlæggende kendskab til head movements.
Det forventes desuden at man har udviklet en vis sans for musikalitet og improvisation. I løbet af sæsonen vil repertoiret af figurer samt kendskab til teknik, kropsarbejde m.v. blive udvidet og finpudset, således at man styrkes yderligere i sit udtryk både visuelt og som partner.

HOLDBESKRIVELSER, 4-UGERS SÆSONEN:

Cubansk salsa (variationer med styling) for letøvede:

Partnerwork i salsa danner grundkernen for holdforløbet. Det forudsættes således, at man ved sæsonstart allerede kender til grundvariationer (dile que no, enchufla, sombrero, vacilala), rytme m.v. i cubansk salsa. Så er man nemlig klar til at lege yderligere med at tilsætte styling i variationerne.

Cha-cha-cha for begyndere:

Dette hold er for elever, som gerne vil mere i dybden med en af den cubanske salsasovs lækreste ingredienser. Nemlig den glade, energifyldte "cha-cha-cha". Taktmæssigt er cha-cha-cha lidt anderledes end i fx den cubanske salsa. Man danser fx ”på 2” i stedet for ”på 1”, men mange føringer og drejninger ligger tæt op af salsa.
Cha-cha-cha er et fantastisk redskab at kunne krydre sin cubanske salsa med, og derudover er cha-cha-cha en super dejlig dans i sig selv.

Cha-cha-cha for letøvede:

Dette hold er for salsadansere, som gerne vil mere i dybden med et af den cubanske salsasovs lækreste ingredienser; nemlig den glade, energifyldte "cha-cha-cha". Taktmæssigt er cha-cha-cha anderledes end salsa, og udgangspunktet for at deltage på dette hold er, at man allerede kender takten i cha-cha-cha og de vigtigste grundvariationer.

Son, intro for letøvede/øvede salsadansere:

Son er en af salsaens vigtigste inspirationskilder, og er en fantastisk, elegant pardans. Hvis du allerede er letøvet eller øvet salsadanser, så vil du hurtigt kunne ”copy paste” nogle af grundvariationerne i son. så fokus kan lægges på takten (som er anderledes end i salsa) samt ”flow” og unikke sonvariationer.
Vi vil i dette forløb især arbejde med den form for flow og bevægelse i rummet, som er noget særligt i Son. Vi vil også arbejde med positur og måden vi bruger armene på

Zouk for improvers:

Undervisning på improvers-niveau henvender sig til zoukdansere, som har gennemgået mindst én sæsons undervisning på begynderniveau eller tilsvarende*. Det forventes således, at der er kendskab til takten i zouk plus basisvariationer (fx lateral, simpel turn, yoyo og boomerang/bonus) ved sæsonstart. Dertil bør man have lidt viden om head movement.
I løbet af sæsonen vil der komme repetition af fundamentet plus overbygninger og udvidelse af ”flow” og teknisk kendskab til zouk.

* En begyndersæson svarer til mindst 10 sammenhængende undervisningsgange af 70 minutters varighed.

Zouk for letøvede/øvede:

Dette hold er for letøvede/øvede zoukdansere! Det er således en forudsætning, at man ved sæsonstart har fuldt tjek på vigtige bevægelsesmønstre, trin og timing samt at man kender til en god håndfuld trin og variationer. I løbet af sæsonen vil repertoiret af figurer samt kendskab til teknik- og kropsarbejde blive udvidet og finpudset, således at dansen bliver endnu flottere både funktionelt og visuelt

Bachata med styling og footwork for letøvede:

Partnerwork i bachata danner grundkernen for holdforløbet. Det forudsættes således, at man ved sæsonstart allerede kender til grundvariationer, rytme m.v. i bachata. Med det udgangspunkt er man nemlig klar til at lege yderligere med at tilsætte styling og lækkert footwork i grundtrin og variationer.

Salsa Ladies Styling for øvede:

Ladies styling i salsa er for kvinder, som gerne vil lære flere moves og mere ”lækkerhed” i deres dans. I løbet af timerne vil det gennemgående fokus være teknik og lækre, feminine bevægelser – arme, trin, kontakt og musikalitet. En kombi, som med garanti vil få dansegulvene til at gløde og gøre både jer selv og en masse mænd glade!

Kizomba Fusion for improvers/letøvede:

Undervisning på letøvet niveau henvender sig til elever, der har gennemgået mindst én sæsons undervisning på begynderniveau eller tilsvarende*.
”Fusion” betyder, at der kommer til at være en perfekt blanding mellem blødheden fra Kizomba, Taraxinha og et strejf af Urbankiz.
I løbet af kurset vil du lære nye tekniske trin og forskellige bevægelseskombinationer. Vi vil arbejde med musikalitet, forbindelsen i din dans og til din partner, styling og din holdning mens du danser.

* En begyndersæson svarer til mindst 10 sammenhængende undervisningsgange af 70 minutters varighed.

Kizomba for letøvede/øvede:

Dette hold er for dig, som allerede har danset Kizomba på minimum letøvet niveau. Dvs. at du har god forståelse for grundtrin og figurer, og har helt styr på fatningen.
I løbet af kurset vil du lære nye tekniske trin og forskellige bevægelseskombinationer. Vi vil arbejde med musikalitet, forbindelsen i din dans og til din partner, styling og din holdning mens du danser.

Reggaeton for letøvede:

På reggaetonholdet er kropskontrol og fede rytmer tilsat attitude og udstråling gennemgående nøgleord. Der danses uden partner på et niveau, så alle får noget ud af indlæringen. Når klassiske og nye bevægelsesmønstre inden for genrerne gennemgås vil der være fokus på masser af cool trin og styling, som vil få pulsen til at stige og dansegulvet til at gløde.

Rueda de Casino for letøvede:

Er du vild med rueda de casino og kender til basiskaldene (fx dame og enchufa), så skal du med på dette hold.
Der bliver fokus på masser af kald, som man bliver glad i skallen af.