Roni de Paulo

 

foto Roni small

Roni de Paula

Roni er fra Rio de Janeiro, Brasilien, hvor han har lært alle de brasilianske ballroom-danse (forró, samba de gafiera, bolero, soltinho/brasiliansk swing) samt zouk og salsa. Fra 2006-2012 har han dygtiggjort sig som både danser og underviser hos (zouk)verdenstjernen, Alex de Carvalhos dansestudio i Rio. Roni har herudover også lært Lindy-Hop og Rock & Roll på danseskolen ”Espaço Improviso” , som samarbejder med mange internationalt anerkendte kunstnere.

Forró har imidlertid altid været Ronis allerstørste passion, og siden 2010 har han dygtiggjort sig yderligere ved at deltage i utallige workshops, kongresser og festivaler både i og uden for Rio de Janeiro.

Endelig er Roni også uddannet industriel designer, og har under sin universitetstid i Rio deltaget som assistent i et danseprojekt ”Comunidança”; et samarbejdemellem ballroom dance performances og det akademiske samfund.

Som instruktør skaber Roni et miljø, hvor det vigtigste er at slappe af, nyde og føle musikken samt have det sjovt! Han har en fantastisk personlighed, hvilket også afspejles i hans evner som underviser; her er der blik for både den enkeltes behov og holdet som en samlet enhed - og der er altid god stemning!